De vanligaste sexställingarnaMISSIONÄRSTÄLLNINGEN

En av de vanligaste ställningarna. Många tycker den är tråkig och visst är den det OM man bara kör den. Den går att variera genom att tjejen kan hålla ihop benen tätt, sära på dem mer eller att ha benen på killens axlar. Killen kommer åt att smeka brösten, killen kan gnida mot klitoris eller om tjejen själv smeker klitors samtidigt. ETT STORT PLUS ÄR ATT MAN FÅR EN BRA ÖGONKONTAKT.


RIDSTÄLLNINGEN

Ridställningen är bra då killen faktiskt lättare kan kontrollera sin utlösning och tjejens punkter stimuleras samtidigt. Tjejen kan vända sig om och köra omvändt med rumpan/ryggen vänd mot killen. Som tjej kan man lägga sig över killen, luta sig bakåt, stödja sig mot väggen framför, mot killens bröstkorg osv osv. Man kan sitta som på huk om man föredrar mer insyn i det hela..

BAKIFRÅN/DOGGYSTIL

Tjejen står på knä och killen står bakom. Går att variera på alla de sätt. Killen är alltid bakom. Tjejen kan ligga på magen helt platt eller med lite upphasad rumpa... typ med kuddar under magen så man kommer upp en bit. Tjejen kan stå på knä osv osv, ja som sagt variera massor. Det är bara att testa sig fram.


69:AN/ORALSEX

Killen ligger ner på rygg och tjejen lägger sig över fast med huvudet mot killens kön. Eller tvärtom om man så föredrar; att tjejen ligger underst och killen över.

SKEDEN

En enkel sexställning om man inte vill jobba mycket i sängen. Tjejen ligger på sidan med killen bakom, en intim ställning där killen kan smeka tjejen samtidigt som som han penetrerar. För en djupare penetrering så kan tjejen "luta" sig framåt med överkroppen från killen. Tjejen kan även lyfta på benet och låta killen lägga sitt ben i mellan, på så vis stilmuleras tjejens G-punkt.

Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0