hej och välkommna

vi är tre lite små galna flickor från karlstad i värmland som har bestämmt oss att börja blogga tillsammans. vi kommer uppdatera er med bilder, galet skvaller och en hel del med torra ''vad har vi gjort idag'' inlägg!

vivalaladies består av: anna sandeback, emelie magnusson och julia barnes.
alla tre läser sista året på omvårdnadsprogrammet på hammarö utbildningscenter och har galet bra humor. vi älskar att festa och har alltid många bollar i luften samtidigt. många kan nog uppfatta oss som tre väldigt bitchiga bitterfittor. men vi är i själva verket tre helt nomala tonåringar med en aningen hett temprament kanske, men det behöver inte alltid vara till en nackdel. vi tar dagen som den kommer och lever livet fullt ut, precis som alla andra i vår ålder. det som dock kan vara ett problem ibland är att vi sällan skäms över saker vi hittar på och det i sin tur kan leda till en del uppståndelse!

snart är det det dags för studenten och våren kommer innehålla en hel det fester och roligehter för våran del. det är något som vi ser fram emot och och planerna för den stora dagen är redan i full gång. vi längtar varje dag! tills dess går vi i skolan, och just nu har vi praktik. emelie inom hemtjänsten, julia på ett gruppboende och jag (anna) på centralsjukhuset avd 31, alltså infektion! när vi kommer tillbaka till skolan är det bara fem veckor kvar tills vi springer ut från HUC med mössorna på och skriker för full hals! galet!

idag har jag fikat på staden med min fina kussilago malin. shoppade loss och sedan kom emelie och hämtade mig. vi åkte och käkade på bergviks köpcetrum och shoppade loss lite mer. det gillar vi! jag var på jakt efter ett par shysta solbrillor och efter en tids letande lyckades jag hitta två par till och med som jag gillade.... har sammanlagt handlat för över 700 svenska kronor idag. inte så bra enligt min mämi, när jag bara har typ 2000 att röra mig med varje månad. det ska alltså räcka till, linser, kläder, smink, cigg, alkohol, mat osv osv osv!

men nu så ska jag  uppdatera min egna blogg - www.metrobloggen.se/annasandeback och sedan hoppa i säng.
natti natti på er. pussis anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0